Пропаганда за полуграмотни и една Алена В продължение на дълги години онази

...
 Пропаганда за полуграмотни и една Алена В продължение на дълги години онази
Коментари Харесай

Диана Дамянова: Свинският кръг Гешев - Цацаров - Борисов пее в един хор

 
Пропаганда за полуграмотни и една Алена
 
В продължение на дълги години онази креация, наречена партията Движение за права и свободи, живя в мир и лукс. От една страна нейните „ водачи “ бяха най-богати и най-властни, въпреки това нейните членове не знаеха български език.
 
И си живееха там, нижеха си тютюн, опитваха се да оцелеят, а техните „ водачи “ ставаха все по-властни и все по-неземно богати. А когато дойдеха избори, задоволително беше да кажат номерчето на това нещо, наречено Движение за права и свободи на турски език... И многочислените гласоподаватели се втурваха към изборните урни. Но тъй като това нямаше по какъв начин да е задоволително, то в изборните секции по през целия ден един локален предводител гласуваше с персоналните карти на тези, дето от години не живеят в България.
 
Не си го изобретявам, знам го. Лично съм го видяла с очите си и съм се борила против.
 
Но настъпи друго време!
 
„ Лидерите “, по-точно „ водачът “ пожела да свири напълно първа цигулка. И то не къде да е, а в икономическата област. Сдружи се той със законноизбрания за министър-председател човек, чието кредо беше „ и вие сте елементарни и аз съм елементарен и по тази причина се харесваме “.
 
И двамата „ водачи “ в един политически конконбинат поупралвялаха, т.е. разграбваха страна нв продължение на десетина години.
 
После народът прогледна и ги изхвърли, а американският народ, даже упрекна единия /никога не разбрах за какво единствено единия/ от тези „ водачи “ в интернационално закононарушение, обвързвано с корупцията.
 
Да, останаха им парите, останаха им медиите, останаха им доста от източниците на доходи, където скрито и в продължение на години са подреждали своите пионки. Но някак си боли, доста боли, че им взеха властта.
 
И тогава стартира пропагандата за полуидиоти:
 
Свинският кръг Гешев-Цацаров-Борисов, пее в един хор.
 
Поддържа го онази креация, наречена парламентарна група.
 
Когато не стигнат хората стартира наемането – антоанетки, румянки, валерии и всякаква продажна гнус се изтъпанва пред народа и го „ облъчва “. Опорките са тъпи и необразовани, само че този урок си го знаем от симеоновската школа – повторени задоволително на брой пъти, те се запомнят.
 
Затова ги повтарят... безумно, разхитително и непрестанно.
 
А от горната страна, над цялата тази човешка маса, стои Пеевски- притежателят, водачът... Дава той хем парите /щото парите от общите закононарушения са общи/, хем медиите, щото медиите от общите закононарушения също са общи.
 
Врещи бб, че те били откраднали милиони, врещи една депутатка, че не, не не, никога към герб не са отклонявани средства, врещят неведнъж купените и прекупвани приятели на бб, че съществуващата в продължение на 12 години истина е открадната.
 
Следва хорът на тези, дето трябвало било да правораздават, а те наместо това, прикриват закононарушенията. Много институции – дребни и огромни, специфични и не специфични прокуратури, всякакви конпита с доста народ. Въобще, цялостно с представители. Па като вземат думата, па като проговорят и изведнаж ти излиза наяве, че живееш не в България, а в Швейцария. Че за теб се грижи най-грижовната прокуратура на света, която може да не може да преброи кюлчетата в едно чекмедже, само че е подготвена да изправи снага в отбрана на своя свински кръг.
 
Да не пропуснем голямата тролска фабрика /аз персонално си имам няколко идиота виновни за мен и доста се грижа да им е добре/. Явно там има огромна субордонация и цялостно послушание, тъй като разнообразни тролове в разнообразни моменти споделят напълно, но напълно едни и същи неща. Доста постоянно, даже най-много, без особена връзка от сюжета, в който се намесват.
 
И по този начин си я караме...
 
Но едно не ми е ясно и всява извънреден ужас в моята сензитивна душа.
 
Като си имат всичко това, за какво по дяволите им е нужна Алена?
 
Защото като връх на пропагандната машина, очевидно предопределена за незнаещи български език хора, всяка седмица се явява и врачката на бб.
 
И тя, тази гадателка предсказва, че Киро ке падне още февруари, в случай че не тъкмо февруари, то май, само че най-късно лятото.
 
После пропагандната машина за необразовани си ляга с възприятието за добре изпълнен дълг, щото би трябвало на следващия ден рано да става и всичките тези антоанетки да тръгнат по тв приемниците, пък след това бб да посети някой див край, пък след това депутатите да се изявят, пък след това дежурните анализатори, пък най-после Алена...
 
Защото без Алена /която и да е тази жена/, пропагандната машина с милиардна стойност, не коства нищо.
 
Кое ви смущава, че коства милиарди, че е предопределена за вас или присъединяване на Алена
 
Източник:
 

 
 
 
 
 
 
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР